Продължете към съдържанието
Начало » Блог » ЗАД Алианц България Живот

ЗАД Алианц България Живот

    Животът, толкова ценен и крехък, трябва да бъде запазен и изживян. Като един от световните лидери в застраховането, Allianz Group винаги е бил партньор за сигурно бъдеще. Нашата дейност на всякъде по света ни е научила да превръщаме рисковете, породени от социалните промени, в лични възможности. Ние не само Ви застраховаме, ние Ви предлагаме дългосрочно сътрудничество и сигурност в бъдещето. Естествено това е възможно само с опита и финансовата подкрепа на един наистина световен лидер.

    Застрахователно Акционерно Дружество „Алианц България Живот“ е създадено през 1992 г. с наименование „България Живот“, като едно от първите самостоятелни животозастрахователни дружества според световната практика, а впоследствие и според приетата у нас нормативна уредба.

    През 1998 г. след придобиването на „България Холдинг“ АД от Алианц АГ Мюнхен, ЗАД „България Живот“ става част от групата на един от световните лидери в областта на застраховането и финансовите услуги и се преименува на ЗАД „Алианц България Живот“.

    Join the conversation

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *