Продължете към съдържанието
Начало » Блог » KBC Securities България

KBC Securities България

  KBC Securities България предоставя изключителни услуги в областта на корпоративните финанси.

  KBC Securities N.V., Белгия стартира своя бизнес в България през 2008 г., като откри свой клон „Кей Би Си Секюритис Н.В.-клон България”. Клонът е създаден с Решение и Ратификация на изпълнителния комитет на KBC Securities N.V., Белгия и е вписано в Търговския регистър на 26 юни 2008 г.

  KBC Securities България предоставя изключителни услуги в областта на корпоративните финанси, Equity и CF анализи, брокерски услуги, консултантски услуги за пазара на ценни книжа. KBC Securities България осигурява на клиентите си нарастване на капитала, предлага добре развита мрежа и експертиза в областта на капиталовите пазари, сливания и придобивания, както и редица други консултантски услуги.

  KBC Securities България посредничи при увеличения на капитала на компании на Българска фондова борса (БФБ) на стойност 109 млн. лв. през 2010 година. Българското подразделение на базираната в Брюксел KBC Groep NV е посредник при увеличението на капитала на СИБАНК, Индустриален Холдинг България, Енемона и Инвестор.БГ.

  Join the conversation

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *