Продукти

Филтър

 • Бизнес пакети ALL IN

  С цел да улесни Вашите ежедневни бизнес операции, Societe Generale Експресбанк създаде 3 нови Бизнес Пакета. Всеки от тях включва избрани услуги и продукти за ежедневно банкиране, които ще отговорят в най-пълна степен на Вашите нужди, свързани с управлението на банковите Ви сметки. С една обща месечна такса, включваща комисион за обслужване на разплащателната Ви сметка, управлението на разходите Ви за банкови услуги става още по-лесно.

 • Виртуална карта MasterCard

  Виртуалната карта MasterCard е предназначена за всички, които искат активно да се възползват от достъпа до разнообразните стоки и услуги, които ни предлага Интернет пространството. Клиентите могат свободно да пазаруват от български и международни сайтове, необходимо е единствено да се прехвърли нужната сума за плащането от разплащателна сметка по Виртуалната карта.

 • Депозит "Форекс"

  Депозит ФОРЕКС е срочен депозит, който Ви позволява  в рамките на договорения срок да променяте валутата, в която първоначално сте открили депозита.

 • Депозит Рокада

  Авансово получаване на лихвата при откриване на депозита. Атрактивна годишна лихва в евро и лева.

 • ДСК Инвест “Злато и Петрол” 2011

  ДСК Инвест “Злато и Петрол” представлява едногодишен структуриран депозит в евро, който гарантира на 100% инвестираните средства и дава възможност за допълнителна доходност до 24,295%.

 • Ипотечен кредит ПРЕимущество

  Вземете ипотечен кредит „ПРЕимущество” до 31 март 2012 г. и се възползвайте от промоционалното предложение на Fibank – фиксирана годишна лихва 5.5% за първата година от срока на кредита.

 • Ипотечен кредит с фиксиран лихвен процент

  Емпорики Банк – България предоставя специални промоционални условия по ипотечни кредити за физически лица валидни от 01.10.2011г до 31.01.2012г вкл.

 • Кредит Експресо

  Потребителски кредит Експресо е предназначен за лични или семейни нужди на пълнолетни български граждани с постоянно местожителство в странатаи с постоянни доходи.

 • Кредит за студенти и докторанти

  Студентският кредит служи за финансиране на образованието на студенти и докторанти за целия или за част от периода на обучение. Кредитът се отпуска само в лева и е гарантиран от държавата.

 • Кредитна карта MasterCard YES

  Бялата кредитна карта MasterCard YES е банкова карта от най-ново поколение. Тя Ви отваря вратата към КЛУБА на избраните клиенти и автоматично Ви дава достъп до програмата YES на Fibank.

1 2Предстоящи форуми


Последни Добавени