Продукти обратно

2,330
yes yes

Кредитна карта MasterCard YES

Страница на продукта


Бялата кредитна карта MasterCard YES е банкова карта от най-ново поколение. Тя Ви отваря вратата към КЛУБА на избраните клиенти и автоматично Ви дава достъп до програмата YES на Fibank.

Можете да кандидатствате за издаване на кредитна карта MasterCard YES, ако ползвате поне два продукта на Fibank, по един от следните начини:

  • като посетите един от клоновете на Fibank и попълните искане за издаване кредитна карта. На място ще бъдете информирани за приблизителния размер на кредитния лимит;
  • като се обадите на един от следните телефони *bank (*2265) или 0 800 11 011 и заявите своето желание за издаване на кредитна карта MasterCard YES;
  • като подадете он-лайн заявка.

След одобрение на Вашето искане за кредитна карта, до 3 работни дни за гр.София и до 5 работни дни за страната, Вие ще получите картата си в предварително избран от Вас клон на Fibank.

Други продукти от Първа Инвестиционна Банка

  • Ипотечен кредит ПРЕимущество

    Вземете ипотечен кредит „ПРЕимущество” до 31 март 2012 г. и се възползвайте от промоционалното предложение на Fibank – фиксирана годишна лихва 5.5% за първата година от срока на кредита.

Виж още Карти Продукти


Предстоящи форуми


Последни Добавени