Продукти обратно

5,499
Кредитна карта ИКЕА – разгърнете идеите си СЕГА! Кредитна карта ИКЕА – разгърнете идеите си СЕГА!

Кредитна карта ИКЕА – разгърнете идеите си СЕГА!

Страница на продукта

Пощенска Банка
 

САМО в ИКЕА - САМО от ПОЩЕНСКА БАНКА

Кредитна карта ИКЕА от Пощенска банка ви дава възможност да осъществите успешно плановете за дома си. Вече можете да си позволите красотата, уюта и удобството, които заслужавате.

Пощенска банка e единствената банка в България, която предлага кредитна карта ИКЕА. Картата може да се използва само за покупки в магазин ИКЕА в България, за да пазарувате там лесно и удобно. Тя ви дава възможност да вземете вашите покупки веднага, без да се налага да чакате подходящия момент, и да планирате разходите си като не натоварвате семейния бюджет.

ФИНАНСОВА СВОБОДА

 • Без такса за отпускане на кредит
 • Без годишна такса за обслужване на картата – плащате само месечна такса от 2,50 лв., в случай, че сте използвали картата или имате неплатени задължения.
 • Револвиращ кредит – с основен кредитен лимит до 10 000 лв. По картата ползвате основен и допълнителен кредитен лимит, чиито размери се определят индивидуално съгласно Общите условия на Банката за издаване и използване на кредитна карта ИКЕА. Револвиращата функционалност означава, че всяка погасена сума по кредитната карта е отново на ваше разположение.
 • Можете да правите покупки на равни месечни вноски в магазини ИКЕА в България, като използвате допълнителния лимит на картата за покупки на равни месечни вноски. Периодът на изплащане може да бъде 3, 6, 9, 12, 18, 24 или 36 месеца и се определя в търговския обект при извършване на покупката. Всеки месец кредитният ви лимит се намалява с размера на месечната вноска, което ви дава възможността да използвате останалата част на вашия лимит за други покупки. Размерът на погасителната вноска зависи от срока на изплащане и цената на съответния продукт. В момента на покупкатавие ще знаете оскъпяването на стоката и ще можете да изчислите размера на месечната вноска. Така планирате уверено и не натоварвате личния си или семеен бюджет наведнъж, когато искате да направите по-голяма или скъпа покупка.
 • Ако сте направили покупка над 100 лв, можете в срок до 30 дни да разсрочите стойността на транзакцията на 3 или 6 равни месечни вноски. Обадете се на 0800 18 000 или отидете в най-близкия клон на Пощенска банка - нашите експерти са на ваше разположение за да ви информират за условията и да ви предложат най-ефективния начин за разсрочване на вашите транзакции.
 • Можете да правите покупки с гратисен период до 45 дни – в рамките на този период при пълно погасяване на усвоения чрез покупка кредит не се начислява лихва. Размерът на гратисния период зависи от датата на покупката и датата на месечното ви извлечение. Пример:
  Датата, на която излиза месечното извлечение, е 10-то число всеки месец. На 15-то число от месеца  вие правите покупка за 100 лв., т.е. имате гратисен период до 10-то число на следващия месец + 15 дни срок за плащане (считани от датата на издаване на месечното извлечение), т.е. 40 дни.
 • Допълнителна карта – имате възможност да кандидатствате за допълнителна карта за член от семейството.

ИНФОРМАЦИЯ И КОНТРОЛ

 • Имате възможност да следите движението по картата, като активирате услугата SMS/e-mail известяване, с която получавате известие за транзакции при извършването им, както и информация за разполагаем кредитен лимит на определен период от време.
 • Разполагате със защитен ПИН код, който въвеждате при транзакциите на ПОС терминал. Можете да променяте ПИН на вашата карта от всеки банкомат на Пощенска банка, меню „Други услуги”, „Смяна на ПИН”.

УДОБСТВО

 • Обслужване 24/7 на телефон: 0800 18 000 (безплатен за страната).
 • Възможност за активиране на SMS/e-mail известяване – електронно известие при транзакции над определената от вас конкретна сума и справка за разполагаем кредитен лимит на посочен период от време – ежедневно, седмично или месечно.
 • Възможност за получаване на информация за картата - при ползване на услугата Интернет банкиране на Пощенска банка „e-Postbank”.

ПОЛЕЗНО

Всеки месец ще получавате по e-mail или на хартиен носител по пощата извлечение с подробно описание на извършените за периода транзакции, дължими лихви и такси и други разходи. Датата на издаване на вашето месечно извлечение  e  10-то число всеки месец. В 15-дневен срок след датата на издаване на извлечението вие имате следните възможности:

 • изцяло да погасите усвоения при покупка кредит, без да дължите лихва
 • да направите частично плащане (минимално изискуемото е  3% от общо дължимата сума, но не по-малко от 15 лв.)

Можете да погасите дължимите суми по следните начини:

 • Автоматично от сметка в Пощенска банка
 • Чрез услугата Интернет банкиране на Пощенска банка
 • В брой в офисите на Пощенска банка

Необходими документи:

 • Заявление по образец
 • Копие от личната карта (в някои случаи могат да бъдат изисквани и допълнителни документи)

Кандидатствайте още сега и вземете своята кредитна карта ИКЕА само от Пощенска Банка!

Общи условия за издаване и ползване на кредитна карта ИКЕА

Други продукти от Пощенска Банка

 • Виртуална карта MasterCard

  Виртуалната карта MasterCard е предназначена за всички, които искат активно да се възползват от достъпа до разнообразните стоки и услуги, които ни предлага Интернет пространството. Клиентите могат свободно да пазаруват от български и международни сайтове, необходимо е единствено да се прехвърли нужната сума за плащането от разплащателна сметка по Виртуалната карта.

Виж още Карти Продукти


Предстоящи форуми


Последни Добавени