Новини обратно

2,510
Банка ДСК заслужи наградата „Каузи 2011” за подкрепата си на SOS Детски селища България. Банка ДСК заслужи наградата „Каузи 2011” за подкрепата си на SOS Детски селища България.

Банка ДСК заслужи наградата „Каузи 2011” за подкрепата си на SOS Детски селища България.

Банка ДСК

Страница на новината

Банка ДСК заслужи наградата „Каузи 2011” в четвъртото издание на конкурса за успешни бизнес практики.

Отличието се присъжда на Банка ДСК за подкрепата, която тя оказва на SOS Детски селища България. От началото на 2011 г. банката – лидер по доверие сред потребителите на банкови и финансови услуги в страната и водеща марка у нас по разпознаваемост, стана  SOS златен корпоративен семеен спонсор. Тя пое траен ангажимент да се грижи за две семейства от SOS Детските селища България – по едно в селищата в Трявна и с. Дрен. В тези семейства се отглеждат общо 11 деца на различна възраст, лишени от подкрепата на своите родители.

Председателят на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова получи наградата от доц.д-р Григорий Вазов, президент на Висшето училище по застраховане и финанси. Изтъкнато бе, че подкрепата на Банка ДСК като SOS златен корпоративен семеен спонсор към осиновените семейства няма само финансов израз. Планират се и редица инициативи, чрез които Банката и нейни служители да станат съпричастни към нуждите на децата, да изградят с тях емоционална връзка. Отличието в категорията "Каузи 2011" е поредно признание за трайната ангажираност на Банка ДСК, която тази година отбелязва своята 60-годишнина, към принципите на корпоративната социална отговорност.

Тази година общо 36 компании на българския пазар бяха номинирани в петте категории за бизнес наградите на "Общество за лоялност". Победителите бяха излъчени от специално жури по предварително обявени критерии. Сдружение "Общество за лоялност" бе създадено неотдавна от водещи български компании с основна цел да съдейства за по-пряката и взаимнополезна връзка между висшето образование и реалния бизнес в България.Предстоящи форуми


Последни Добавени