MMC обратно


ММС предлага услуги в сферите на консултиране, корпоративни финанси, анализ, както и развиване на възможности за инвестиции на териториите на САЩ, Северна Америка, Европа и Азия.

Анализи

Новини

Ръководен екип


Кратка История


От 1998 до момента, ММС (с юридическо име „ММ Консулт” ЕООД) предлага услуги в сферите на консултиране, корпоративни финанси, анализ, както и развиване на възможности за инвестиции на териториите на САЩ, Северна Америка, Европа и Азия.

ММС предоставя консултиране в сферата на корпоративните финанси, с екип от специалисти в разработване на стратегии за растеж, които помагат на клиентите да увеличават стойността на инвестициите си. ММС работи с множество хедж фондове за инвестиране в частен капитал, както и със стратегически инвеститори, в анализа и разузнаването на бизнес средата, с цел реализиране на важни инвестиционни проекти. ММС подпомага клиентите при структуриране на сделките за навлизане на нови пазари, както и в разширяването на различни пазари и увеличаване на капацитети. Екипът на ММС съчетава експертиза за пазари, индустрии и корпоративни финанси, което им дава управленско консултантско познание и опит на световно ниво.

През 2009г. ММС е награден с втора награда за най-добър практически анализ и доклад по време на Международна Конференция за управленско консултиране MCD във Виена.

ПродуктиПредстоящи форуми


Последни Добавени