Kreston BulMar обратно


Kreston BulMar извършва широк спектър от интегрирани консултантски услуги на световно ниво, които могат да осигурят ефективността, стабилността и растежа на всеки бизнес, както в България, така и зад граница.

Анализи

Новини

Ръководен екип


Кратка История


Kreston BulMar (Крестън БулМар) извършва широк спектър от интегрирани консултантски услуги на световно ниво, които могат да осигурят ефективността, стабилността и растежа на всеки бизнес, както в България, така и зад граница.

Kreston BulMar е част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и консултантски компании в света, с над 750 представителни офиси в над 100 държави, в които работят над 20 000 професионалисти.

Kreston BulMar вече 15 години е водеща българска счетоводна и консултантска компания, символ на най-висок професионализъм, ангажираност, постоянен растеж и усъвършенстване, давайки максимална сигурност и ползи за своите клиенти.

В момента Kreston BulMar разполага с 80 души персонал, 11 съдружника, 7 офиса в страната и над 1 000 постоянни клиента.

Kreston BulMar е член на Българския Форум на Бизнес Лидерите, на Британо-Българската Търговска Камара и на Гръцкия Бизнес Съвет в България.

ПродуктиПредстоящи форуми


Последни Добавени