Брокер Инс обратно


Брокер Инс ООД е един от водещите застрахователни брокери в България. Основан през 1998 година. Част от структурата на Финансиа Груп, финансовото подразделение на Алфа Финанс Холдинг.

Анализи

Новини

Ръководен екип


Кратка История


Нашият фокус е насочен към постоянна оптимизация на процесите, свързани най-вече с обслужването на клиентите, с индивидуалния си подход и професионално обслужване.

Екипът на Брокер Инс осигурява комфорт за всеки клиент поверил му грижата за най-скъпите неща в живота си. Подробното и точно консултиране е основата на успешната политика за работата ни с клиенти. Вярваме, че това ни прави по-гъвкави, по-надеждни и отваря широки възможности при изработването на индивидуални решения за всеки клиент, без значение неговата националност, дейност и характеристики.

Целта ни е да бъдем максимално близо до клиента и активно да добавяме стойност в целия процес на застраховането както на индивидуални клиенти, така и на големи корпорации. Имаме необходимия капацитет и възможности да осигурим пълната гама обслужване – от индивидуален застрахователен продукт до цялостно поемане на застрахователната дейност от големи компании.

Продукти

Награди 2011
Предстоящи форуми


Последни Добавени